Danes izberem sebe – 2023

Dogodek za ženske ob 8. marcu
izberem-sebe-2023-10

Danes izberem sebe

8. marca 2023, na Dan žena, smo v Grosuplju prvič izpeljali dogodek Danes izberem sebe. Organizatorke Ana Rozman, Jana Miklavčič in Katerina Drasler smo dogodek ustvarile z namenom, da na Dan žena spodbudimo ženske, da se udeležijo dogodka, ki jih bo razveselil, opolnomočil in navdihnil za več ljubezni do sebe. Dogodek smo poimenovale Danes izberem sebe in sicer zato, ker je to, da ženska kdaj postavi sebe na prvo mesto pomembna sestavina polnega in srečnega življenja. V sodobnem, vse bolj hitrem tempu življenja, ko ženska prehaja med številnimi vlogami, od matere, žene, uslužbenke, hčerke in prijateljice, je namreč ključno, da znamo izbrati sebe, da si znamo vzeti čas zase in se napolniti s stvarmi, ki nas veselijo in to brez slabe vesti.

Kdo je predaval?

Dogodek je vključeval štiri kratka predavanja s strani štirih izjemnih žensk, darilce za vsako udeleženko, bogato pogostitev, ples, zabavo in druženje. Govorke na dogodku so bile Jana Miklavčič, ljubiteljica nepopolnega zero waste življenja in voditeljica ženskih krogov, Nikita Lunka, vodja družinskega centra v Cerknici ter voditeljica gozdnih počitnic, Sabina Kojc, specializantka psihoterapije ter Kristina Georgijevič, ustanoviteljica rdečega šotora »L’atelier rouge«, varnega prostora za negovanje ženske esence. Dogodek sem povezovala Ana Rozman.

izberem-sebe-2023-4
izberem-sebe-2023-8

100 žensk

Organizatorke smo tovrsten dogodek organizirale prvič in iskreno smo ponosne na to, da se ga je udeležilo približno 100 žensk iz vse Slovenije. Vesele smo, da smo Dan žena preživele skupaj, v zavedanju, da potrebujemo več takšnih dogodkov na katerih praznujemo sebe in vse, kar nam je v življenju uspelo ustvariti. Iskreno smo vesele, da smo z našim dogodkom pripomogle k temu, da so ženske ponotranjile zavedanje, da bolj kot bodo poskrbele zase, bolj bodo doprinesle k blagostanju svoje družine ter družbe v celoti.

Foto utrinki z dogodka

Dogodek Danes izberem sebe 2024 je že v pripravi!