E-novice

Želiš biti prva obveščena o prihajajočih Shakti delavnicah in dogodkih, ki jih prirejam?

Prijavi se na moje brezplačne e-novice in si zagotovi aktualno obveščanje o vseh mojih dogodkih, prav tako pa bom s teboj delila inspirativne misli, moja razmišljanja in motivacijske zapise.

POZOR! V primeru, da ne boš dobila e-poštnega sporočila za potrditev vpisa je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da ti priporočam, da pogledaš tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila pa sta dve možnosti: 1. Si že vpisana mojo v bazo naročnikov. 2. Si morda vpisala napačen e-poštni naslov.


Pravno obvestilo (GDPR)

S svojo potrditvijo privoliš, da boš redno prejemala e-novice z informacijami o mojih novih izdelkih in storitvah, obvestila o oglaševalskih akcijah, zanimive novice o mojih dejavnostih in obvestila o novih objavah na spletni strani in blogu.

S prijavo na e-novice privoliš, da analiziram tvoje podatke o nakupnem in uporabniškem vedenju (na primer unovčenje kuponov, izvedeni nakupi, branje člankov). Pri tem evidentiram, kdaj moje e-novice bereš in na katere povezave v njih klikneš ter na podlagi tega sklepam, kakšni so tvoji osebni interesi.

Pravna podlaga za to je tvoja privolitev po črki a prvega stavka prvega odstavka 6. člena SUVP.

Tvoji podatki se shranijo za dobo odnosa s teboj kot stranko. Svojo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličeš in se od e-novic odjaviš. Preklic lahko uveljaviš s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošlješ e-sporočilo na info@anarozman.si.