Plešem s pomladjo

plesem-s-pomladjo-2024

Drage ženske! 

Pomlad je zanimiv čas. Vse začenja cveteti, narava nas opominja, da je življenje lahko pravzaprav zelo lepo. Zremo v modro nebo, v rumene, razcvetene narcise, ptički se oglašajo, mi pa… ni nujno da se počutimo tako zelo cvetoče. Ali pa se in nam pomlad res da ogromno nove energije in nov zagon. Oboje je možno in oboje je OK.

Zato sem svojo delavnico v Mariboru naslovila PLEŠEM S POMLADJO. Ne nujno samo v dobrem smislu. Ta naslov se nanaša na to, da plešem z vsem, kar mi pomlad prinaša. Dobesedno Z VSEM. Morda ste v zadnjem času sprejele kakšno pomembno odločitev. Morda imate za sabo noro naporno zimo in ste utrujene in izmučene. Morda imate krizo v partnerstvu. Morda si želite novo partnersko zvezo in bi rade poslale svojo željo v vesolje. Morda se vam zadnje čase vse zdi nekam čudno brez smisla in brezveze. Ponavljam. Vse to je možno in vse to je OK. Z vsem tem bomo plesale 20. aprila. To se skriva za naslovom moje delavnice.

Tako. Samo to sem vam hotela povedati in vas neizmerno toplo in z vso svojo ljubeznijo povabiti na Shakti dance, ki bo konec aprila v Mariboru. Podrobne informacije se nahajajo spodaj, 5 mest je že zasedenih, prijave sprejemam na mail shakti.anarozman@gmail.com, lahko pa se prijavite prek spodnje prijavnice.

KAJ: Shakti dance delavnica Plešem s pomladjo

KJE: Maribor, Plesni klub Zapleši.si, Zagrebška cesta 22

KDAJ: 20.4. 2024 (sobota) – 16.00 – 19.00

PRISPEVEK: 39,00 €

Prijavnica na Shakti dance delavnico PLEŠEM S POMLADJO

Politika varovanja zasebnosti