Shakti dance na prostem

shakti-dance-na-prostem

Drage ženske! 

Je še kaj lepšega kot plesati bose na travi, v čudovitem naravnem okolju, pod sinje modrim nebom? Sončni žarki nežno božajo naš obraz, me pa smo polno prisotne v svojem telesu, umirjene v mislih in radostne v srcu.. Tako si predstavljam naš SHAKTI DANCE NA PROSTEM, ki se bo zgodil konec maja v Zeliščarskem centru Slovenije. Prizorišče je res zanimivo, vsebuje energijske in čutne poti, zeliščne vrtove, gozdno knjižnico in gozdno gledališče. Zeliščarski center ima tudi manjšo dvorano, tako da se bomo v primeru hudega dežja lahko zatekle pod streho (ali pa pač plesale na dežju!)

V zadnjem času zelo čutim, da mi primanjkuje časa v naravi. Pogrešam res polno in čuječe doživeti naravo. Ženska JE narava in jo razume in doživlja na drugačen način. Na delavnici Joge plesa (Shakti Dance), se bomo povezovale z vsemi petimi elementi, ki jih bomo doživele zunaj in znotraj nas. Rosa na travi bo opomnik naših pogumnih solz ter vseh tekočin v telesu, toplota sonca bo simbol za ogenj v našem trebuhu, ki prižiga notranjo moč in nas vodi v smeri naših ciljev. Zrak bo naš utelešen dih, zemlja pa bo naš dom, kamor se bomo lahko ulegle, naslonile, spustile svoja bremena in se na njej spočile. Element etra in veter, ki nam bo mršil lase pa bo naš stik z višjimi duhovnimi energijami, ki nas bodo zagotovo prišle pozdravit.  

Neizmerno se veselim! Zagotovi si svoje mesto na dogodku, število mest je omejeno. Prijave sprejemam na mail shakti.anarozman@gmail.com, lahko pa se prijavite prek spodnje prijavnice.

KAJ: Shakti dance na prostem (delavnica)

KJE: Zeliščarski center Slovenije, Zagrad 36, 8275 Škocjan

KDAJ: 25. 5. 2024 (sobota) – 16.00 – 19.00

PRISPEVEK: 39,00 €

Prijavnica na Shakti dance delavnico na prostem

Politika varovanja zasebnosti