Dan žena

Zakaj smo izbrale, da bo dogodek DANES IZBEREM SEBE ravno na 8. marec, Dan žena?

Na ta dan je energija po vsem svetu usmerjena v žensko. Po vsem svetu se praznuje ta dan kot Women`s day. In to je tako zelo pomembno. Da imamo en dan v letu, ko se poudarja naša veličina, naša notranja lepota, naše sposobnosti, naši darovi, naši dosežki.

Na ta dan ženske stopimo skupaj. Naš glas postane en, skupen glas. Dvignemo glas, spregovorimo, dejansko, simbolno in metaforično za vse ženske, ki v tem trenutku tega glasu nimajo. Ženske v Afganistanu, Iranu, ženske v različnih verskih ločinah, ki so podrejene, ženske v Indiji, Bangladešu, ki so zatirane samo zaradi kaste, v katero so se rodile.

8. marec je poseben dan in pomembno je, da smo takrat skupaj, v ljubezni in sestrstvu in da razširjamo to vibracijo na ves svet. 

Številka 8 je številka, ki vibrira neskončnost. Čeprav smo v naših telesih končne, je nekaj znotraj nas, kar je absolutno neskončnega, naša duša, naš duh, tisto, kar je neumrljivo. Ko smo v stanju visoke vibracije (kar na našem dogodku bomo), lahko zelo hitro navežemo stik s tem delom znotraj nas. 

Zato smo ta dogodek ustvarile z neizmerno ljubeznijo do vsake izmed vas, ustvarile smo ga zase in za vse ženske tega sveta. Da se skupaj dvignemo. Na Dan žena bomo počastile Žensko v vsej njeni veličini. Hvala vam, da boste počastile naš trud s tem da boste prišle, plačale vstopnico in navijale za nas. 

Hvala, hvala, hvala ������ 

Naj bo letošnji 8. marec resnično DAN ŽENA. DAN VSEH ŽENSK TEGA SVETA. Ki se vsak dan malce bolj učijo, kako izbrati sebe in se imeti rade. Akcija Kupi eno vstopnico, pripelji še prijateljico velja še do 3. marca!

Deli naprej ...
Ana Rozman
Ana Rozman

Plesalka, pisateljica, navdihovalka

Članki: 12