Moj prvi samostojni dogodek

Moj prvi samostojni dogodek Verjamem v svoje sanje se je 1. decembra 2023 zgodil v dvorani Val na Lavrici. Udeležilo se ga je 15 krasnih žensk.

Tako sem vesela in ponosna nase, da sem si upala to izpeljat. Da sem skočila v nezano in zaupala, da je to nekaj, kar se mora zgoditi. Enostavno moramo govoriti o svojih sanjah. Moramo si drzniti verjeti vanje. In ko slišiš drugo žensko, ki ti pove, po korakih, kako si je uresničila svoje sanje, samo obstaneš v navdušenju in veri, da lahko uspe tudi tebi.

Tako sem ponosna na vse ženske, ki so na dogodku spregovorile o svojih sanjah. Resnično so me osupnile in prevzele. Vsaka s svojimi unikatnimi darovi. S svojo neizmerno lepoto in modrostjo. To je to, drage moje. Verjeti druga v drugo. Se spodbujati. Pokazati na svetlobo druge ženske in ji dati prostor, da zasije. Tega potrebujemo več!

In zato sem odločena – še bom organizirala takšne dogodke. Še bo priložnost, da se vidimo v živo in spregovorimo o pomembnih stvareh.

Drage ženske. Me smo tiste, ki postavljamo zgled. Zgled tega, ali je nekaj možno ali ne. Me smo tiste, ki imamo v sebi vso moč tega sveta, da živimo najboljše možno življenje na vse področjih. Dajmo. Upajmo si. Bodimo vse, kar smo lahko. 

Foto utrinke z dogodka si lahko pogledaš tukaj.

Deli naprej ...
Ana Rozman
Ana Rozman

Plesalka, pisateljica, navdihovalka

Članki: 12